kirjoitin elämäni ensimmäisen postauksen tähän blogiin, tai ylipäänsä mihinkään muuhunkaan blogiin. Blogimaailmaan olin tutustunut Novita-klubin kautta. Varsinainen syy blogin perustamiseen taisi olla halu näyttää omia töitä muillekin. Nykyisin blogin pitäminen ei ole niin tärkeää, kun olen tutustunut isoon joukkoon fiksuja ja filmaattisia neulojia ihan oikeassa elämässä.
Olen ollut aika tarkka siitä, että en esittele keskeneräisiä töitä. Nykyisin en enää esittele läheskään kaikkia lanka- tai kirjaostoksianikaan. Kirjoituksia on siis aika harvoin. Kiitos kuitenkin kaikille, jotka ovat jaksaneet seurata blogiani tähän asti ja toivottavasti seuraatte jatkossakin.
Tässä lopuksi vähän neulottuakin. Tuttu neuloja sai taannoin pienen pojan. Pikkuiselle tein tällaiset t-remmisandaalit (aika retroa?).
660656.jpg
Retrotossut vauvalle, Novita 1/2000
Novita Tennessee
Sukkapuikot 3,5 mm
Kilpparinapit Koskikeskuksen Käsityökeskuksesta

Paksu villatakki sai paljon suopeita kommentteja. Suurkiitos niistä. Vaaleanpunainen neule on vielä pahasti kesken, vasta kainaloissa asti. Opiskelu kesäyliopistossa veloittaa neulomisaikaa. Tosin tänään alkoi 7 viikon kesäloma...