Kaapelit on korjattu jo ajat sitten. Itse olen huidellut ties missä. Viikonloppuna olin ystäväni luona Lontoossa. Kävimme parissakin pubissa, museossa, laukkuostoksilla ja musikaalissa. Poikkesimme myös John Lewisin haberdasheryssa, mutta yhtään lankaa en ostanut. Ihan kokonaan en rakasta harrastustani kuitenkaan unohtanut. Ostin Britannian myydyimmän neulelehden Simply Knittingin, samassa nipussa oli myös seinäkalenteri ensi vuodelle sekä Rowanin ja Patonsin yhteinen mainoslehdykkä. Kaikki tämä vain £3.99 (n. 6€).
232776.jpg
Keskirivin kaksi vasemmanpuoleista mallia ovat mainoslehdykästä ja loput Simply Knittingistä. Kovin montaa mallia tuossa lehdessä ei ollutkaan, ei varmaan kahtakymmentäkään. Lehti on enemmänkin keskittynyt opettamaan ihmisiä neulomaan ja kertomaan erilaisista neulomiseen liittyvistä tarvikkeista kuin varsinainen mallilehti. Kauniita kuvia kumminkin ja ihan mielenkiintoinen lankatesti mohairsekoitelangoista.

Ei tässä vielä kaikki: mieheni oli tilannut minulle harrastekirjallisuutta. Bookplussan paketti tuli yllätyksenä kuin faxi entiselle pääministerille. Paketissa oli Debbie Stollerin Koukussa. Itse en ollut ajatellut tätä hankkia, mutta ihan mainion kirjan armas puolisoni oli tilannut. Ainakin nämä ovat sellaisia, joita voisi joskus tehdäkin.
232778.jpg
Alkuperäisenä kirja on varmaan fiksumpi. Suomennos on teennäisen pirteä eikä sellaisena oikein mieleiseni. Kirja on ihan positiivinen tuttavuus, ja etenkin jos virkkaaminen ei ole toinen luonto, niin kirja kyllä opettaa. Edistyneemmät virkkaajat saattavat turhautua.

Koko ajan olen neulonut, vaikka en blogannut olekaan. Työn alla on villapaita siskolleni. Kohta aloitan kainalokavennukset. Siitä enemmän sitten, kun on valmiimpi.