Ei, en ole hommannut blogikissaa (enkä hommaa!). Nimesin uusimman luomukseni leikkisästi :)) roosaksi kissanpennuksi, koska se on väriltään roosa ja lankana Kitten Mohair.

18237.jpg
Ohje on Modasta 5/2005, nro 25, pitsijakku. Lankana SandnesGarn Kitten Mohair, jota meni runsas 200 g. Puikot 4,5 mm. Yritän olla kuvassa niin, että hihoissa olevat pitsitkin näkyvät. En siis ole viluissani, vaikka siltä saattaa vaikuttaa. Mitäs tästä nyt kertoisin. Mukava työ. Kitten Mohair on aika miellyttävä lanka neuloa, fifejä tosin irtoilee aika lailla. Tykkään kovasti mohairlangoista, koska sileäkin neule on eläväpintaista ja pieni pörröisyys tekee neuleesta muhkean. Viimeistelyn kanssa oli taas itkua ja ulinaa: etenkin hihojen paikalleen saaminen kauniisti oli työn ja tuskan takana. Reunasilmukkaongelma ei vielä täysin ratkennut. Seuraavaksi kokeilen sellaista, että neulon reunimmaiset silmukat aina oikein. Ainakin nappilistan reunasta tuli siisti sillä tavoin.
Teen vielä sukat ja lapaset lastenvaatekeräykseen ja sitten joululahjojen kimppuun. Enää kaksi yötä nukuttavana ja sitten on Kädentaidot -messut täällä Tampereella. Saas nähdä mitä sieltä tarttuu mukaan. Seuraava raportti messutuliaisista.