On taas lauantai. Viikko on vierähtänyt vauhdilla sinne samanlaisten kaltaistensa joukkoon maailmanhistoriassa. Ihan tavallinen viikko. Pari päivää työmatkalla, ja tietenkin just silloin kun olisi ollut neuletapaaminen. Ensi kuussa saattaisin ehkä päästä paikalle, jos aika ja paikka ovat samat.

Tämä blogien kanssa touhuaminen on aika hyvää ajankulua: ilta saattaa vierähtää pitkälle, kun käy lukemassa kaikki kavereiden blogit. Tai siis enhän minä tunne suurintakaan osaa niistä ihmisistä joiden blogeja seuraan, mutta varmaan tiedän heidän puuhistaan enemmän kuin "oikeiden" kaverieni elämästä. Lauran blogia seuraan säännöllisesti ja sieltä huomasin linkin Ullan artikkeliin, joka käsitteli erittäin tärkeää asiaa: suomalaisia köyhiä lapsiperheitä. Artikkeissa on loistava ajatus ja ryhdyinkin jo tuumasta toimeen. Palmasta neulottu lapsosen jakku odottaa kasaamista käsityökorissani. Lankalaatikossani on lisäksi useita vajaita keriä, joista ei oikein saa mitään aikuiselle, mutta lapselle kyllä. Lähipiirissä ei pienokaisia ole, joten nyt minäkin voin tehdä jotain pientä ja nättiä.

Eilen tuli postia sekä Novitalta että Amerikasta. Novita lähetti minulle uudet puikot boleron teossa rikkoutuneiden tilalle. Muuten hyvä, mutta väärän mittaiset: minun puikkoni olivat 80-senttiset ja Novita lähetti tilalle 60-senttiset. No, reklamaatio on jo lähtenyt sähköpostistani... Ameriikasta tulla tupsahti uusi Vogue Knitting. Ensi tutustumisella lehti vaikutti lupaavalta: ihanan kevyt mohairvillatakki taitaa tulla tekoon, tosin ensin täytyy tehdä lankakokeiluja. Tyynyt olivat hauskoja jne. Aika nopeastihan tuo lehti tuli, kun julkaisupäivä USA:ssa oli 18.10 ja jo 21.10. se oli postilaatikossa. Tosin se edellinen numero, joka myös kuuluu tilaukseeni, on vieläkin matkalla jossakin. Taitaa käydä niin, että Novitan tilaus loppuu ja VK tulee sen tilalle.

Tästä tuleekin pitkä stoori, sillä täytyyhän minun esitellä myös mitä tarttui mukaan Koskarista, kun poikkesin hakemassa viime lauantaina ostamani housut (sain lyhennyksen samaan hintaan). Uusien housujen kanssa täytyy olla uusi villatakki. Housuissa on hennon roosat pystyraidat, joten matchaan villatakin niihin. Viimeisimmässä Modassa oli kaunis malli Kitten Mohairille. Rusehtavasta langasta tulee kaulahuivi ja pipo uuden talvitakin kavereiksi. Käsityökeskuksesta Kitten Mohairia sai -15% alennuksella Modassa olleella kupongilla. Koskarissa juhlittiin myös Tapparan synttäreitä, joten hain ilmapallon itselleni, sillä olenhan perheemme pienin ;).

14229.jpg