Nyt minäkin olen ostanut lankoja netin kautta, ja vielä ulkomailta. Viime neuletapaamisessa Raijalla oli mukana lankavyyhti, jota silittelin ihastuneena. Lanka painui alitajuntaani eikä jättänyt minua rauhaan. Sielunrauhani pelastaakseni menin sitten Raijan neuvomaan nettikauppaan  Cucumberpatchiin ja tilasin tuota mainiota lankaa Rowanspun Arania 700 grammaa (100% uutta villaa, puikot 5-5½ mm), väri autumn. Kuvassa lanka on punaisempaa kuin luonnossa. Luonnossa on enemmän ruosteenpunaista kuin kirkkaanpunaista. Tästä langasta tulee näillä näkymillä joskus Sunrise Circle Jacket.
91018.jpgTykkään kovasti tweed-tyyppisistä langoista, jotka eivät ole ihan tasavärisiä ja joissa on seassa erivärisiä "möykkyjä".
Tämän paksuista aitoa villalankaa on minusta aika vaikea löytää kotoisista lankaliikkeistä. Sandnesin Smart on liian ohutta ja Alfa taas liian paksua. Novitalla sama juttu: Florica ja Wool ovat liian ohuita. No, varmasti vastaavia lankoja on saatavilla. mutta ei nyt muistu mieleen.

Pitkään puikoilla olleet neuleet ystäviemme pikkupojille ovat nappien ompelua ja pingotusta valmiit. Pääsen vihdoin bambulangan pariin. Itse asiassa taidan lähteä luomaan silmukoita.