Kesälomat on nyt lusittu. Äkkiä se kuusi viikkoa meni. Kesäloman päätteksi päätin tehdä jonkun pikkuisen välityön. Kaivelin laatikoista jämälankoja tästä, tästä ja tästä. Vihreä on Novitan Tennesseetä, lime Sandnes Mandarin Petitiä ja pinkki Marks & Kattens Camomillea. Puikot 3,5 ja 15 silmukkaa puikolla. Olisi ehkä kannattanut luoda vähän vähemmän silmukoita, resorista olisi tullut sillä tavoin napakampi. Kyllä nämä tässä kotosalla yösukkina menevät.

6910.jpg

Yritin kuvaa varten väännellä jalkojani erikoisiin asentoihin, mutta enempää ne eivät menneet mutkalle. Tämä siksi, että hyvin usein neulelehdissä mallit ovat erikoisissa asennoissa. Kädet puuskassa rinnalla, niskan taakse nostettuina tms. Usein tulee mieleen, että neule ei taida olla ihan onnistunut tai istuva ja sitä sitten peitellään omituisilla asennoilla. Kieltämättä joskus omatkin tekeleet näyttäisivät paremmilta, jos vaikka halaisi itseään.

Seuraava isompi projekti on vielä mietinnässä. Tämä kiehtoisi kovasti. Punaisesta Scalasta tehtynä se olisi upea. Oranssit helmat ja hihansuut jättäisin kyllä pois. Toinen vaihtoehto on päästää oma luovuus valloilleen ja suunnitella itse ko. langasta pooloneule, jossa on palmikot hihoissa. Vogue Knittingin pitäisi ilmestyä huomenna, mutta Akateemisessa Kirjakaupassa ei osattu sanoa, koska se on saatavilla. Täytyy varmaan tilata tämäkin lehti, vuosikerta (4 numeroa) näyttäisi olevan 30 $. Ei paha hinta. Toisaalta samat mallit ilmestyvät myöhemmin kopioina suomalaisissa lehdissä. Pitänee sitten luopua jostakin suomalaisesta lehdestä...