Opimme Lontoossa likkojen kanssa uuden sanan: haberdashery. Se on varmaan tuttu sana monille ristipistoilijoille ja muille kauniita tavaroita rakentaville, mutta itse törmäsin siihen ensimmäistä kertaa Libertyn tavaratalossa. No, siitä tuli sitten reissun sanonta, kuten "Sähän voit haberdashata mulle sellaisen jossain vaiheessa".
Lontoon reissu oli loistava. Kolme päivää parhaiden ystävieni seurassa hengaillen. Lankoja kävin katsomassa em. tavaratalossa, mutta en ostanut mitään, sillä hintataso nostaa hiukset pystyyn. Euroissa voisin ehkä maksaa sen verran, mutta punta on melkein 1,5-kertainen.  Tuossa liikkeessä oli Rowanin ja Jaegerin lankoja ja tosi paljon ristipistotarvikkeita.
Tottakai poikkesimme myös Harrodsilla katselemassa kalliita tavaroita ja ihastelemassa ruokaosaston valikoimaa. Harrodsin kellarikerroksesta löytyi myös tällainen:
71827.jpg
En ole eläissäni nähnyt mitään näin mautonta. Harrodsin omistajan poikahan menehtyi samassa auto-onnettomuudessa prinsessa Dianan kanssa. Isäukko on rakennuttanut tuollaisen alttarin poikansa ja hänen heilansa muistoksi. Etualalla olevassa pyramidissa on näytteillä Dianan sormus. Taas on tullut todistettua se, että se että on rikas, ei välttämättä tarkoita sitä, että on tyylitajua.
Tuliaissukat olivat sopivia ja saajat vaikuttivat tyytyväisiltä. Taas on puikoilla lahjaksi menevää, joten ei siitä sen enempää.