Nyt on vähän tyhjä olo: ei ole mitään käsityötä tekeillä. Maanantai-iltana tein mallitilkkua Scalasta, mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi päättää mitä siitä tekisin. Pistäydyin eilen illalla Helsingissä tapaamassa ystäviäni. Söimme päivällistä La Famigliassa. Ruoka oli ihan hyvää, mutta se palvelu. Ravintola oli täynnä, mutta eikös siihen pitäisi pyrkiä ja hommata henkilökuntaa siihen mallin, että palvelu pelaa. Kaiken huippu oli saniteettitilat; useammasta kopista oli vessapaperi loppu eikä käsipyyhkeitäkään näkynyt missään. Seinällä oli taulu, johon henkilökunta merkkaa milloin ovat käyneet "tarkastamassa" tilat. Puoli yhdeksän aikaan illalla viimeisin merkintä oli aamulta, klo 11!

Poikkesin myös Akateemisessa Kirjakaupassa kysymässä, josko Vogue Knittingiä löytyisi, kun se nettisivujensa mukaan ilmestyi eilen. Ei tietenkään löytynyt: kestää kuulemma kolmisen viikkoa ennen kuin tulee Amerikasta. Toimitus on ilmeisesti pullopostilla. No, tästä suivaantuneena tilasin ko. aviisin suoraan nettisivuilta. Saas nähdä, koska kolahtaa postilaatikkoon.

Työt alkavat painaa päälle. Huomenna joudun työmatkalle: ensin Helsinkiin ja sieltä sitten lentokoneella Ouluun. Perjantaina junalla Oulusta kotiin vasta seitsemän tienoilla. Junassa olisi hyvää aikaa neuloa, mutta kollegani tulee samaa matkaa ja ilmeisesti teemme töitä ainakin osan matkaa. Toivottavasti viikonloppuna olisi vähän kirkkaammat ilmat, että pääsisi taas kohentelemaan nurkkia. Syksyn aika ei todellakaan ole vielä.