Nyt on sitten elokuu, vuoden kaunein kuukausi. On vielä kesää, mutta syksy vaanii jo nurkan takana. Jonkinlainen haikeus katoavasta kesästä on ilmassa jatkuvasti. Minusta ainakin.

Flunssa kiusaa edelleen. Nokka on tukossa ja nessuja kuluu. Koko päivä on kulunut arkisissa askareissa. Mies lähti töihin, joten sain rauhassa puuhastella. Aamupäivä meni lehtien ja netin parissa. Puolen päivän jälkeen lähdin Kalevan Prismaan ruokaostoksille. Kävin katsomassa lankahyllynkin, mutta ei ollut mitään uutuuksia tai tarjouksia. Tosin en nyt taida olla Novitan lankojen tarpeessa.

Kerran vuodessa minulla on tapana tehdä kaalilaatikkoa. Tänään oli se päivä. Siitä tuli erinomaista vaikka itse sanonkin. Kaalilaatikon paistuessa sain päähäni siivota roskiskaapin (yök!), imuroida muruset leikkuulaudan alta ja muutenkin puunata keittötä. 

Neulomaan ehdin vasta alkuillasta. Sain eilen Vittadinin toisenkin hihan valmiiksi ja nyt on kauluksen vuoro. Siinä onkin vielä urakkaa; parhaimmillaan silmukoita on kolmatta sataa. Camomille -langasta tulee mielestäni tosi nättiä joustinneuletta (2 o 2 n), joten sitä on ihan kiva tehdä. Toivottovasti jaksan illalla katsoa Mexicanin loppuun asti, että huomenna olisi jo kuvia näytettäväksi valmiista Vittadinista.