Tänään oli postinkantajamme tuonut Ameriikan ihmeen Vogue Knittingin postilaatikkoomme. Lehdessä oli vaikka mitä mielenkiintoista: lyhyt jakku; neulemekko, jonka voisi toteuttaa puserona; harmaa poolo, kaarrokepusero; kirkkaanpunainen toppi, huivijakku, palmikkojakku, palmikkoliivi ja villatakki. Nämä nappasivat katseeni ensiselailulla. Löytyisi vain sopivia lankoja...

Harmittaa, että tuli mainittua ruohon viheriöinnistä edellisessä postauksessa. Tämän siitä sai. Pakkanen piisaa jo! Sopiva talvisää olisi noin 5 astetta pakkasta, kirkas auringonpaiste ja tyyntä. Tällaisia säitä oli muistaakseni silloin Kekkosen aikana... Nykyisin on aina huono sää: joko loskaa tai paukkupakkaset, mutta ei koskaan sopivaa.

Tällä viikolla olen toiminut vastoin periaatteitani ja tehnyt pariakin eri neuletyötä. Sain juuri pääteltyä yhden työn, josta kuvia tulossa viikonlopun aikana kunhan päivänvalo tulee näkyviin. Keskiviikkoista junamatkaa Helsinkiin ja neuletapaamista varten aloitin sukan kutomisen. Se on täyteprojekti, sillä Johanna toi neuletapaamiseen pari kerää alpakkalankaa, josta tulee talvisia asusteita.