Nyt kun työn alla on punainen neule, niin vaihdoinpa bloginikin punaiseksi. Olen yrittänyt selvittää itselleni miten blogin taustan värejä, taustakuvaa tms. saa muutettua, mutta en ole jaksanut asiaan niin paljon paneutua, että olisin siitä tolkun saanut. Muutenkin tämä tuntuu takkuavan. Kirjoittelin juuri pitkät jorinat tänne, mutta en saanut niitä julki. Raivostuttavaa!

Punainen neule on siinä vaiheessa, että kaarroketta olen tehnyt muutaman sentin. Saas nähdä kuinka käy. En ole aikaisemmin tehnyt raglanneuletta ja ohjekin on norjankielinen, mutta eiköhän se siitä luonnistu. Ponchon Ainosta sain valmiiksi jo torstai-iltana. Kuvan ja tarkemmat tiedot saatte sitten, kun se on toimitettu saajalleen.

Viikonloppu on mennyt polttopuita tehdessä. Ympäri pihaamme oli erilaisia kasoja rakennusjätteeksi jääneitä lautoja ja lankkuja. Ne on nyt pätkitty polttopuiksi ja pinottu kauniiseen pinoon autokatoksen takaseinälle. Olen hyvin tyytyväinen omaan ja mieheni työpanokseen sekä naapurista lainassa olleeseen sähkömoottorisahaan. Voimme piakkoin kutsua bobcattimiehen siirtelemään ja tasoittelemaan maita ja ehkä saamme vielä tänä vuonna nurmikonkin aikaiseksi.

Lopuksi vielä suurta suosiota neuleblogeissa saanut testi (tulos ei liene yllätys):

catwoman.jpg

You Are Catwoman

"Life's a bitch. Now so am I." What Superheroine Are You?

Find the Love of Your Life (and More Love Quizzes) at Your New Romance.