Tämä projekti lähti siitä, kun ihastuin IK:ssa (Winter 2005) olleeseen Fickle Fingers Scarfiin. Alkuperäinen ajatukseni oli tehdä huivi Noron Silk Gardenista, mutta se osoittautui liian ohueksi langaksi tähän malliin. Onneksi tilasimme jokin aika sitten Tarjan kanssa kimpassa Kiinasta villalankaa Clapotiksia varten. Tarja oli ehtinyt jo lankaa testata ja todeta sen liian paksuksi Clapotikseen. Tähän projektiin tuo lanka oli omiaan. Huivi tarvitsi kaverikseen myös päähineen.
321612.jpgFickle Fingers Scarf  (IK, Winter 2005)
Lis Yarn Men's Heart RX, 200 grammaa
Puikot nro 7.
Diiva (Stich'n Bitch Koukussa)
Lis Yarn Men's Heart RX, 100 grammaa
Virkkuukoukku nro 6.

Hattuun tein muutaman kerroksen vähemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa. Sehän on tehty huovutettavalle päähineelle.

Tykkään tosi paljon tuosta hatusta. Saas nähdä tuleeko koskaan käytettyä. Minulla on yllättävän paljon pipoja yms. päähineitä siihen nähden, että kuljen lähes aina paljain päin.

Pienen ryijynkin sain tehtyä. Täytyy vielä kehitellä joku systeemi seinälle kiinnittämistä varten. Merinovillatakkikin on valmiiksi neulottu. Napit vielä puuttuvat. Näistä sitten enemmän ensi vuonna. Nyt on paljon erilaisia ideoita mielessä. Saa nähdä mitkä etenevät toteutukseen asti.
Tätä vuotta on niin vähän jäljellä, että on aika toivottaa hyvää uutta vuotta. Varovaisuutta rakettien kanssa älkääkä juoko liikaa limonaatia.