Aikani pähkäiltyäni ja ihmeteltyäni sain vihdoin keskiviikkoiltana päätettyä mitä seuraavaksi työn alle: raglanpusero pyöröneuleena. Valmistauduin huolellisesti: otin käyttöön uudet Addin pyöröpuikot (nro 4) ja opettelin jopa Ultimate Knitting Bookista uuden tavan luoda silmukoita (Knitting-on). Tämä siksi, että kyseessä on historian ensimmäinen työni (sukkia ja lapasia lukuunottamatta), jonka teen pyöröneuleena. Silmukoita piti luoda kolmattasataa, joten ajattelin että sellainen tapa luoda silmukat, jossa ei tarvita "häntää" on parempi tapa ihan siinäkin mielessä, että tarvittavan "hännän" pituutta on aina vaikea arvioida. No, aloitin työn, tein kymmenkunta kerrosta tähän aamuun mennessä, ja havahduin, että olin tehnyt alkeisvirheen: työ oli mennyt kierteelle. Ei auttanut kuin purkaa. Jostain syystä olin tehnyt aika paljon löysempää kuin yleensä, joten paita olisi myös ollut aivan liian suuri minulle. Purin työn ja aloitin alusta. nyt loin silmukat sillä tavoin kuin olin aina aikaisemminkin tehnyt, "häntäkin" riitti juuri ja juuri. Nyt työstä tuli huomattavasti napakampi ja siistimmän näköinen (n. 1,5 cm tehtynä).

Puseron mallin löysin siis Garnstudion sivuilta. Jonkin verran aion sitä muuttaa: palmikkokuvion teen vain etupuolelle. Selkäpuolen teen 3 o 3 n ribbineuletta. Hihoihin taidan kehitellä jotain omaa. Ohjeessa on samanlaisia kapeita palmikoita kuin etumuksessa, mutta taidan tehdä yhden leveämmän palmikon. No, se on sen ajan murhe.

Iltapäivällä kävimme miehen kanssa ruokaostoksilla Kalevan Prismassa. Siellä on vihdoin lankojen alennusmyynti. Myynnissä on kesäisiä sekoitelankoja. Butterflytä, Samosta, Tahitia, Maxia jne. Itse en niistä kauheasti piittaa, mutta tiedoksi niille, jotka ovat kiinnostuneita. Uudet Novitan talvilangat oli vihdoin laitettu hyllyihin. Aino tuntuu tosi hyvältä langalta, mutta on liian paksu puseroon. Pipon ja huivin siitä voisi tehdä. Mies haluaa itselleen samanlaisen pipon kuin keihäänheittäjä Andreas Thorkildsenilla, joten ostin kerän Seitsemää veljestä hänen pipoaan varten. Hän valitsi aivan itse beigenharmaan sävyn.

Nyt on aika aloittaa pituushyppykilpailun seuraaminen ja Tampereen oman pojan Tommi Evilän kannustaminen. Toivottavasti tulee uusi Suomen ennätys ja paljon mainetta ja kunniaa hänelle.