sitten edellisen postauksen villapuseron valmistumisen. Kiitokset positiivista kommenteista. Nyt on yksi virkkuutyö tekeillä. Mörvelöriski vaanii tuon työn kanssa.
Syitä vähäiseen kädentaitojen harjoittamiseen on kaksi: ensin loma ja sitten työ. Helmikuussa olimme ensin miehen kanssa pari viikkoa lomalla Cancunissa, Meksikossa. Erityisesti yritin löytää sieltä käsityölehtiä ja -kirjoja, mutta neulelehtiä oli saatavilla vain lasten malleille. Ilmeisesti aikuiset eivät pukeudu noilla main neuleisiin. Itse asiassa tuo Jukatanin alue ei ole varsinaista käsityöaluetta, koska siellä on aina suht' lämmintä eikä villaisille vaatteille ole kovinkaan suurta tarvetta. Meksikon sisämaassa sen sijaan lämpötilan vaihtelut vuorokausittain ovat suuria; vaikka päivällä olisi hellettä, saattaa vuoristossa olla öisin jopa pakkasta. Reissumme aikana sää oli tosin vaihtelevaa: aurinko paistoi jokaisena päivänä, mutta melkein jokaisena päivänä myös satoi. Lehtiä ja kirjoja etsiessäni löysin kirjakaupasta(!) myös lankahyllyn. Valikoimassa oli akryylilankoja ja puuvillaa. Ostin kaksi kerää mustaa puuvillalankaa että saimme vaihtorahoista bussirahat.
Meksikosta palattuamme ehdin olla vajaan viikon kotona ennen kuin lähdin työmatkalle Uruguayhin. Siellä vierähti viikko. Yritin bongailla paikallisia käsitöitä, ja löysinkin niitä. Aika vähän neuleita, mutta kaikenlaista muuta. Montevideossa poikkesin Manos del Uruguay -liikkeessä. Siellä myytiin erilaisia valmiita käsitöitä. Lankaa olisin himoinnut. Lentoni oli Buenos Airesin kautta. Lentokentällä myytiin paikallisia käsitöitä. Laitan kuvia myöhemmin. Palasin kotiin viikko sitten lauantaina.
Kaiken tuon reissuamisen jälkeen tulin tietysti kipeäksi. Kolme päivää makoilin kotona kuumeessa ja katselin DVD:ltä Greyn Anatomiaa. Olen ihan koukussa tuohon sarjaan. Näin Meksikossa viimeisimmät jaksot ja oli pakko hankkia DVD:t ykkös- ja kakkostuotantokaudesta. Vielä tänä keväänä on tulossa pari jaksoa, joissa Meredith ja Izzie neulovat. Meredith päättää aloittaa selibaatin ja siinä pysyäkseen neuloo itselleen villapuseroa...
Kohta lähden taas reissuun. Tällä kertaa vain Tahkovuorelle ja Ouluun, mutta koko viikko siinä menee. Toivottavasti ehdin välillä virkatakin, että olisi piakkoin jotain näytettävää.