Vietän tämän viikonlopun erittäin hyvien ystävieni kanssa Lontoossa. Ystävättäreni asuu siellä. ja minä ja toinen ystävättäreni matkustamme hänen luokseen. Tai siis matkustin jo eilen, (kokeilen tässä samalla Vuodatuksen toimintoja) jolloin tämän postauksenkin kirjoitin. Matkaa varten tein lahjoja.
67639.jpg
Valkoiset palmikkosukat ovat emännällemme. Hän on ne itse speksannut ja minä sitten tein ne hänen speksinsä mukaan. Lanka on Smart (väri 1001), puikot 3 ja 56 s. Sukat on tehty varpaista ylöspäin ja kantapää on tiimalasikantapää. Höyrytin vain tuon sileän neuleen osuuden, kun ajattelin että palmikko-osuuteen jäisi edes vähän joustoa, jos ne jättää höyryttämättä. Sukat ovat aika naftit kantapään kohdalta, sillä mitään ylimääräisiä lisäyksiä en tehnyt kantapäätä varten.
Simply lovely lace socks'it (IK Spring 2006) ovat toiselle ystävätterelleni ja hänen tyttärelleen (6 v.). Molempien lankana on Lanett, puikot 2,5. Vihreät sukat on tehty ihan ohjeen mukaan 60 s:lla. Vaaleanpunaisissa sukissa on 54 s niin, että kantalapussa 30 s ja pääliosassa 24 s. Saas nähdä ovatko tytön sukat sopivat. Vaaleanpunaiset sukat on tehty langasta, jonka aikoinaan ostin samaisen pikkutytön kolttua varten hänen syntyessään (v. 2000). Silloin sain koltusta tehtyä puolet etukappaleesta. Näin edes osa tuosta langasta päätyy alkuperäiseen kohteeseen.
Hauskaa viikonloppua! Kerron sitten ensi viikolla tarttuiko Lontoosta mukaan mitään neuleisiin liittyvää.