Omakotiasuminen on rasittavaa. Aina on jotain puuhaa hoidettavana eikä ehdi tekemään omia juttuja ollenkaan. Tänään oli onneksi mainio sää maalaamiseen. Vanha tuttuni Valtti Color sävy 3153 odotti purkissaan ja taas aloitimme värikkään yhteistyömme. Mieheni veli oli nikkaroinut meille portaita eri uloskäyntien eteen ja ne täytyi käsitellä suojaavalla aineella etteivät Suomen suvi ja muut vuodenajat pääse niitä vahingoittamaan. Melkein koko päivähän siinä humpsahti, mutta hienoilta näyttävät.

7676.jpg

Maalausrupeaman jälkeen aloitin hurjan bloggaamisen: olin muutaman päivän työmatkalla enkä ehtinyt lukea suosikkiblogejani. Ilokseni huomasin, että pari sellaista blogia, joita olen satunnaisesti seurannut, oli liittynyt Blogilistaan. Nyt näiden näppärien naisten käsien saavutuksien ihailu ei ole pelkän muistin varassa.

Omista töistäni sen verran, että raglanpalmikkopyöröneuleeni on edistynyt ihan mukavasti: kolmattakymmenettä senttiä punaista pötköä on valmiina. Palmikko näyttää tosi kauniilta, vaikka itse sanonkin. Ribbineuleesta ei tule kovinkaan tasaista langan möykkyisyyden vuoksi, mutta näyttää kuitenkin kivalta. Langassa tosin on se huono puoli, että siitä lähtee nöyhtää. No, täytyy pysytellä samoilla sijoilla neulomassa ettei levittele nöyhtäpalleroita pitkin kämppää.