Vakaa aikomukseni oli rynnistää Kädentaidot -messuille jo eilen. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan ehdin mukaan sessioon vasta tänään. Jotenkin olin pettynyt messujen antiin, ehkä odotin liikaa etukäteen, mutta myös ainakin Kristiina ja Kirsi ovat olleet kanssani samaa mieltä omissa messuraporteissaan. En ole aikaisemmin käynyt ko. tapahtumassa, joten en ihan tiennyt mitä odottaa, mutta oletin, että lankoja ja muita tarvikkeita olisi esillä huomattavasti enemmän kuin mitä oli. Kaikenlaisia kädentaitojen helmiä oli esillä kiitettävästi. Ne eivät minua juurikaan kiinnostaneet ja osa myytävillä olleista tuotteista oli sellaisia, että ihmettelin, että kiinnostavatko ne ketään muutakaan. Kauppa kävi kuitenkin vilkkaasti ja kansaa oli paikalla. Ihmetyttää, että eivätkö ihmiset osaa kulkiessaan katsoa eteensä: niin monta kertaa jouduin törmäyksen uhriksi ja aina minua päin käveli n. 50-vuotias naishenkilö.

En kuitenkaan poistunut paikalta tyhjin käsin. Mukaan tarttui lankaa jos toistakin:
18728.jpg
Vasemmalla on Esiton Lenkkimohairia 240 g vyyhti (15 €/vyyhti).  Iso mötikkä on Kauhavan Kangas-Aitan samettilankaa (24 €/kg). Ruskehtava lanka on Pirtin Hahtuvalankaa (4 €/100g). Vihreästä vyyhdistä tarttui mukaan OnLinen Cocoonia (edessä) ja Supersockea (vasemmalla) sekä bambuiset sukkapuikot kokoa 2,5 mm.

Sitä en osaa arvioida olivatko tekemäni ostokset edullisia, mutta en ainakaan muista nähneeni ko. tuotteita vakiolankakaupoissani. Mitään erikoisia messutarjouksia ei ainakaan Novitalla ja Tekstiiliteollisuudella ollut. Novita myi 2 kerää Ainoa tai Huopasta kympillä, mikä ei mielestäni ole mikään tarjous ja Tekstiiliteollisuudenkin lankoja saa kaupasta edullisemmin. Onneksi oli noita pienempiä toimijoita esillä. Nyt kun on nähnyt heidän tuotteitaan livenä, niin voi vaikka tilata netistä.  Mielenkiintoisia lankoja oli myös Rosa Matildalla. Värit vain eivät tällä kertaa olleet mieleni mukaisia. Aikaa vierähti kolme tuntia ja lopussa alkoi jo ahdistaa väentungos. Tämä ilta taitaa mennä lankoja ihaillessa ja uusia projekteja suunnitellessa.