Noin vuosi sitten innostuin uudelleen neuletöistä. Usein tuppaa käymään niin, että uusi innostuksen kohde peittoaa vanhat harrastukset ja vie kaiken ajan. Näin kävi minullekin. Neulominen on ollut ykkösharrastus koko vuoden, toisena on ollut blogien seuraaminen ja omaan blogiin kirjoittaminen. Aikaisempi ykkösharrastus liikunta on jäänyt vähemmälle. Neulontaan vähemmän perehtynyt saattaa pitää neulontaa fyysisesti kevyenä harrastuksena. Sitä se ei suinkaan ole. Ahkeraa neulonnan harrastajaa vaanivat erilaiset selkä-, niska- ja hartiavaivat. Pari viikkoa sitten otin taas itseäni niskasta kiinni ja lampsin vanhalle tutulle kuntosalille vahvistamaan neulomisen jo uuvuttamia paikkojani. Hyvältä tuntuu liikunta. Erityisen innostunut olen Pilateksesta. Kunhan pääsen oikein vauhtiin, niin käyn muissakin jumpissa ja tietysti salilla.

Kun menen salille suoraan töistä, niin ehdin illalla vielä neulomaankin. Nyt kun olen joulupukin apuna, niin en voi kuin vilauttaa lankoja tekeillä olevasta työstä. Näistä tulee nättiä lahjaksi:
19454.jpg
Tarkkaavaiset lukijani (jotka muuten ovat käyneet täällä jo yli 10000 kertaa) havaitsevat, että molemmet kerät on aloitettu. Kaksinkertaista vitosen puikoilla on tulossa. Ja niin pehmeää ja kaunista vaikka itse sanonkin.