Tänään on ollut aivan loistava päivä...pyykinpesuun ja silittämiseen. Tampereella on satanut vettä melkein koko ajan, joten ulkona oleminen ei juurikaan houkuttele.

Tässä alapuolella on kuvia "välitöistäni", joiksi kutsun näitä pienempiä töitä.

4493.jpg

Vasemmalla on Huopasesta virkattu ja sittemmin huovutettu "pipa". Ohjeistus Novitan talvi 2004 -lehdestä. Noita tupsuja tein useammankin. En ole aikaisemmin (enkä myöhemminkään) huovuttanut, mutta ilmeisesti tuurilla homma onnistui. Laitoin pesukoneeseen neljänkympin ohjelman pyörimään, yhden pyyhkeen pipon ja tupsujen kaveriksi ja lingon tuhanteen kierrokseen.

Sukat tein 7 veljestä raidasta siten, kun koulussa aikanaan opetettiin. Näiden sukkien perusteella osallistuin keväällä Novitan Neulomossa käytyyn keskusteluun lankojen nuhraantumisesta. Kuvassa ei ehkä näy, mutta parin kuukauden käytön jälkeen etenkin kantapäät alkavat olla jo aika nuhruiset.

"Hienon hatun" ruusuineen virkkasin Novitan kevät 2005 ohjeiden mukaan. Lankana on Samos. Tämän tein jo talvella Lanzaroten matkaa varten. Eilen se oli erinomainen, kun otin parvekkeella aurinkoa.