Bambuisen neuleen kaulus on nyt tehty uusiksi. Se on nyt parempi: napakampi ja sen näköinen kuin Modan kuvassakin oli. Pusero pitäisi vielä pestä ja pingottaa...tai sitten otan sen suoraan käyttöön. Tuskin sitä ihan vielä tällä viikolla tarvitsee.
Sitten tuli taas tenkkapoo, että mitäs seuraavaksi. Sunrise Circle Jacketiin on jo langatkin hankittuna. Pyhäiltana väkersin mallitilkkua, mutta 100% villalanka tuntui olevan liikaa näillä keleillä. Ehkä loman loppupuolella voisin aloitella SCJ:a. Selailin lehtiäni ja yksi malli jäi mieleeni: Bonita Shirt uusimmasta Interweave Knitsistä. Tämä lienee tämän kesän viimeinen puuvillaneule. Ajattelin tehdä sen Mandarin Classicista ja otin mukaani edellisen Modankin, jossa oli tarjouskuponki ko. langasta. Eilen kaupungilla toikkaroidessani poikkesin Aili Jokiselle. No, Ailin valikoimissa ei ole Mandarin Classicia, mutta sitä vastaavaa Idena Cotton Luxia (100% egyptiläistä puuvillaa, 50g/108m) kyllä löytyi. Ostin sitten sitä 6 kerää, valkoisena. Pikkaisen ehdin jo aloitellakin. Mallissa on kivoja pikku yksityiskohtia, kuten kaksinkertainen helma, jotka tekevät työstä mielenkiintoisen. Muutoinhan tuo on sileää neuletta ja langankiertoja. Lanka tuntuu tosi hyvältä. On puuvillalangaksi tiivistä eikä halkeile. Aikaisemmin käyttämiini puuvillalankoihin (Mandarin Petit ja Tennessee) verrattuna tämä on laadultaan paras. Tosin hintaakin (3,40/50g) on melkein tuplat Tennesseehen verrattuna.
117096.jpg
Uusi Moda tuli tänään. Tykkäsin kovasti. Paljon kivoja malleja, mm. kaarrokeneuleita ja asusteita. Olihan joukossa toki ne ikuiset pipot ja bolerot, mutta kokonaisuus on selkeästi plussan puolella.
Huomenna on tamperelaisten neulojien kesäretki Viikinsaareen. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee tulemaan ja vietämme hauskan kesäisen illan hyvässä seurassa. Lähtö Laukontorilta klo 17 lähtevällä laivalla.